VANDAAG NOG EEN DAKSPECIALIST IN HUIS?

Dakservice van Heijst B.V., een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring!

Dakisolatie


De overheid legt veel nadruk op duurzaam bouwen. Dakisolatie is daar een belangrijk onderdeel van: het houdt de temperatuur in huis constant en draagt daarom bij aan een duurzame én comfortabele woning.

Wij kunnen u adviseren in de juiste keuzes, gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

Ook kunnen wij u uiteraard begeleiden met het aanvragen van de eventueel mogelijke subsidies. Wij werken uitsluitend met materiaal dat goedgekeurd is volgens deze richtlijnen.


Uw dak isoleren kan erg ingrijpend zijn. U krijgt te maken met een flinke verbouwing. Toch levert dakisolatie uiteindelijk ook veel op. Wie zijn of haar woning wil isoleren, kan zelfs het beste starten met het dak. Dakisolatie is namelijk de meest winstgevende manier van verduurzamen. Zonder isolatie gaat er tot wel dertig procent van de warmte in huis verloren via het dak, waardoor u vaker de verwarming aanzet en uw energiekosten omhoog gaan. Geschikte dakisolatie voorkomt deze problemen. Daarnaast houdt het in de zomer ook een groot deel van de warmte buiten, waardoor uw woning koeler en aangenamer vertoeven word.

U ervaart meer wooncomfort, heeft lagere energiekosten en geen last van tocht in huis. Bovendien krijgt uw woning een beter energielabel als u het dak isoleert. Daardoor stijgt de waarde van uw woning en kunt u het gemakkelijker verkopen.