VANDAAG NOG EEN DAKSPECIALIST IN HUIS?

Dakservice van Heijst B.V., een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring!

Pannendak

Een pannendak heeft net als de rest van uw woning regelmatig onderhoud nodig. Als dit niet gebeurt kunt u vooral bij oude daken last krijgen van lekkages of ernstige beschadigingen. 

Uw panlatten kunnen door slijtage breken of zelfs wegrotten. Het kan ook gebeuren dat de specie tussen de dakvorsten poreus wordt met alle gevolgen van dien. Dakservice van Heijst kan u hierbij gelukkig helpen. We helpen u graag bij reparatie én onderhoud van uw dak.


Dakinspectie voor de staat van uw dak

Heeft u een oud pannendak? Ons advies is om een dakinspectie uit te voeren en de staat van uw dak vast te stellen. We controleren bijvoorbeeld de specie tussen uw nokvorsten en we controleren de staat van de dakpannen. Eventuele beschadigde dakpannen kunnen we direct vervangen. Bij een dakinspectie kunt u altijd vertrouwen op de deskundigheid van onze medewerkers. We leggen u altijd uit wat we aangetroffen hebben en alleen gezamenlijk  overleg voeren we de werkzaamheden aan uw pannendak uit.

Pannendak repareren bij lekkage

Heeft u een lekkage aan uw pannendak? Dit is natuurlijk vervelend en u wilt graag dat een lekkage zo snel mogelijk gerepareerd wordt. U wilt tenslotte niet dat de schade verder oploopt. Bij Dakservice van Heijst kunt u rekenen op een snelle service. 24/7 staan we voor u klaar om u te helpen en uw lekkage te verhelpen. Bij de reparatie gebruiken we altijd kwalitatief hoogwaardige producten. U kunt er dus op rekenen dat uw dak professioneel gerepareerd wordt.


Reparatie én onderhoud pannendak

Voor de reparatie én onderhoud van uw pannendak bent u bij Dakservice van Heijst altijd aan het juiste adres. Bij ons is afspraak is afspraak en staan we graag bij u op de stoep voor deskundige hulp bij dak lekkages. Twijfel vooral niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak voor uw dak!