VANDAAG NOG EEN DAKSPECIALIST IN HUIS?

Dakservice van Heijst B.V., een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring!

Garantie voorwaarden bij Dakservice van Heijst B.V.

 

Dak werkzaamheden zijn vaak ingrijpend en kostbaar. Daarom werken wij met kwalitatief hoogwaardige materialen waarop wij standaard tien jaar garantie bieden. Langere garanties zijn in overleg en worden op onze facturen en offertes vermeld.

De garantie is van toepassing op alle mogelijke lekkages voortkomend uit het onjuist aanbrengen van de gebruikte materialen of de kwaliteit van de gebruikte materialen gedurende een minimale periode van tien jaar.

Duurzaamheid
Het gebruik en beheer van het dak is van essentieel belang voor de duurzaamheid. Hierbij dient u er zelf zorg voor te dragen dat bijvoorbeeld met hoge temperaturen niet op het platte dak gelopen wordt. Daarnaast is het niet toegestaan zware of scherpe voorwerpen op de dakbedekking te leggen. Houdt vooral ook het eenvoudige onderhoud bij, denk aan verwijderen van (scherpe) voorwerpen, mos etc. Uiteraard kunnen wij u hierbij ondersteunen, wij kunnen u ook voorzien in het onderhoud en preventieve inspectie van uw dak.

Schade & herstel
Bent u van mening dat er lekkage ontstaan is binnen de garantietijd aan uw dak, schakel ons dan direct in. Een van onze inspecteurs komt dan zo spoedig mogelijk langs om de klacht te onderzoeken, vast te stellen wat er aan de hand is en waar nodig te herstellen.

Uitsluitingen
Op de garantie gelden ook een aantal uitsluitingen. 

Schade en kosten veroorzaakt en/ of ontstaan door:
-Werkzaamheden uitgevoerd door derden. Hierbij vervalt de garantie onmiddellijk. Bij klachten, schakel als eerste Dakservice van Heijst B.V. in om deze te beoordelen. Wijs eventuele installateurs altijd op onze garantievoorwaarden, denk aan bijvoorbeeld installateurs van zonnepanelen, groendaken, airco / warmtepomp installaties etc. Krijgt u te maken met dit soort werkzaamheden, staat het deze bedrijven altijd vrij om samen met ons in overleg te gaan over de beste aanpak.
-Stormschade
-Brand en/of explosie of andere niet te voorziene oorzaken van buitenaf
-Veelvuldig en onjuist belopen of gebruik van het dak
-Scheefliggende pannen

Mocht na inspectie geconstateerd worden dat de klacht niet binnen de garantievoorwaarden valt, wees dan niet ongerust. Dakservice van Heijst B.V. probeert in zo’n situatie altijd samen met u een passende oplossing te vinden.