VANDAAG NOG EEN DAKSPECIALIST IN HUIS?

Dakservice van Heijst B.V., een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring!

Plat Dak / Bitumen Dak

Bitumen, ook bekend als roofing of dakleer, is nog steeds een van de meest populaire dakbedekkingen voor platte daken. Het heeft een relatief lage prijs en een lange levensduur. 

Een bitumen dak heeft door de wisselende weersomstandigheden heel wat te verduren. Bij regenval blijft het water op het platte dak liggen, totdat het verdampt. Extreme hitte, koude vriesnachten, bladeren op het dak, een storm die afgebroken takken op het dak achterlaat. Het is de reden dat de meeste platte daken in Nederland voorzien zijn van een bitumen dakbedekking. Dit duurzame en sterke materiaal is waterdicht, uv-bestendig en vraagt weinig onderhoud. Bitumen hecht bovendien goed en is eenvoudig te verwerken. 


 


Een bitumen dakbedekking plat dak is ideaal om aan te brengen op schuren, carports, garages, uitbouw, dakkapellen, veranda’s, bedrijfspanden en winkels en natuurlijk het dak van uw woning. Het is redelijk gemakkelijk te monteren, onderhoudsarm materiaal en kan in verschillende kleuren worden geleverd, naadloos aansluitend op uw wensen en de uitstraling van uw pand. 

De gemiddelde levensduur van een bitumen plat dak is 10 tot 25 jaar, maar met periodiek dakonderhoud kunt u nog vele jaren extra genieten van uw duurzame dakbedekking. Dakservice van Heijst biedt u de mogelijkheid voor een gratis dakinspectie aan, zodat u inzicht krijgt in de staat van uw dak en u niet voor vervelende verrassingen als een daklekkage met hoge kosten komt te staan. Vaak kunnen wij nog bij regelmatige inspectie zorgen voor preventieve maatregelen om uw dak langer te behouden.